TwitterFoto A12

Gouda / Waddinxveen, 26 september 2013

Deze middag kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de A12 bij Gouda / Waddinxveen. Ter plaatse bleken vier á vijf voertuigen, waaronder één vrachtwagen betrokken te zijn bij het ongeval. De ambulancedienst heeft een onbekend aantal personen nagekeken. Doordat de voertuigen van het ongeval zich over alle rijbanen hadden verspreidt werd de hele A12 in de richting van Utrecht afgesloten.

Bergers en Rijkswaterstaat zijn direct aan de slag gegaan en hebben er voor kunnen zorgen dat er al snel weer doorgang was via twee rijstroken. Het ongeval leverde op de A12 een flinke file op maar ook in Gouda zelf was te merken dat er op de A12 een ongeluk was gebeurd.

Het hele ongeval nam een flinke tijd in beslag. De oorzaak is nog onbekend maar wel hadden alle voertuigen flinke schade.

Twitterfoto: PeterWeulink & ipekkarslann

Heeft u foto’s van dit ongeval? stuur ze naar info@112hm.nl

BVF4wz2CcAA3mM4

Cookievoorkeuren wijzigen