Karwei 23 sept 13 014

Hillegom, 23 september 2013

Maandagavond liet iemand zijn hond uit op de Satellietbaan nabij Karwei bouwcentrum. Hij zag wat rook achter panelen vandaan komen en belde de brandweer. Omdat hij ook de geur van rubber dacht te ruiken, schaalde de brandweer gelijk op naar middelbrand.

Twee tankautospuiten, de autoladder van Lisse en de nodige ondersteuning, zoals een officier van dienst, kwamen ter plaatse. Nadat er binnen een controle was gedaan en een inspectie op het dak met een warmtebeeldcamera was uitgevoerd, bleek er niets aan de hand te zijn. De vochtige houten frames, die door lampen werden beschenen, gaven wat damp af wat op rookontwikkeling leek.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg (media-info.nl)

Karwei 23 sept 13 018
Karwei 23 sept 13 028
Karwei 23 sept 13 023

Cookievoorkeuren wijzigen