Duikinzet Dammekant BDN (12)Bodegraven, 21 september 2013

De brandweer van Zwammerdam en Alphen aan den Rijn werden vanavond gealarmeerd voor een persoon te water aan de Dammekant in Bodegraven. Ter plaatse bleek er een vermoeden te zijn van een te water geraakt persoon. Een duiker van de brandweer is te water gegaan en had al snel een lichaam gevonden wat onder een bootje lag.

De technische recherche en een schouwarts kwamen ook ter plaatse. De brandweer heeft door middel van de autoladder en een brancard het lichaam uit het water gehaald.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van dit dramatische ongeval.

Foto’s: Rens de Haan & Pieter Louw

Duikinzet Dammekant BDN (1) Duikinzet Dammekant BDN (2) Duikinzet Dammekant BDN (3) Duikinzet Dammekant BDN (4) Duikinzet Dammekant BDN (5) Duikinzet Dammekant BDN (6) Duikinzet Dammekant BDN (7) Duikinzet Dammekant BDN (8) Duikinzet Dammekant BDN (9) Duikinzet Dammekant BDN (10) Duikinzet Dammekant BDN (11) Duikinzet Dammekant BDN (13) Duikinzet Dammekant BDN (14) Duikinzet Dammekant BDN (15) Duikinzet Dammekant BDN (16) Duikinzet Dammekant BDN (17) Duikinzet Dammekant BDN (18) Duikinzet Dammekant BDN (21) Duikinzet Dammekant BDN (22) Duikinzet Dammekant BDN (23)DSC_1608 DSC_1598

Cookievoorkeuren wijzigen