Assistentie ambu. Gouda (4)Gouda, 21 september 2013

Vanavond werden brandweerkorpsen Gouda en Haastrecht gealarmeerd voor een hoogte assistentie ambulance aan het Walmolenerf in Gouda. Een eerder ter plaatse gekomen ambulance vond de situatie van het slachtoffer dusdanig ernstig dat de brandweer met spoed ter plaatse moest komen.

Ter plaatse bleek het slachtoffer op de brancard niet via het normale raampje naar buiten te kunnen waarna werd besloten de zogenoemde rolgliss te gaan gebruiken, hierop werd ook een derde brandweerwagen, de tankautospuit van Gouda gealarmeerd.

Bij het klaar maken van dit systeem werd er halverwege afgebroken omdat het slachtoffer niet langer kon wachten, ze moest direct naar buiten. Hierop heeft de brandweer besloten om het grote raam kapot te slaan zodat de brancard hierdoor heen kon.

Eenmaal beneden werd de vrouw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s & Video: Rens de Haan


Assistentie ambu. Gouda Assistentie ambu. Gouda (1) Assistentie ambu. Gouda (2) Assistentie ambu. Gouda (3) Assistentie ambu. Gouda (5) Assistentie ambu. Gouda (6) Assistentie ambu. Gouda (7) Assistentie ambu. Gouda (8) Assistentie ambu. Gouda (9) Assistentie ambu. Gouda (10)
 

Cookievoorkeuren wijzigen