Lisse, 19 september 20113

Vannacht omstreeks 03.45 werd de Lissese brandweer samen met de OvD opgeroepen om met spoed naar de kruising Kanaalstraat /Koninginneweg in die plaats te gaan. Ook de politie reed hierheen met meerdere eenheden. Dit alles omdat er geprobeerd was om een pinautomaat op te blazen.
Nadat het opblazen van de automaat niet was gelukt is geprobeerd om de deur die toegang verschaft tot de ruimte achter de pinautomaat eruit te rijden met een auto. Ook dit is niet gelukt en hierna zijn de verdachte(n) er vandoor gegaan.
Of de inzet van een politiehelikopter en de vele politie eenheden op de grond hebben kunnen leiden tot aanhoudingen is ons onbekend. Het kruispunt is enkele uren afgesloten geweest voor onderzoek waarna de auto is weggesleept en eveneens onderzocht zal worden.

Cookievoorkeuren wijzigen