Ongeval A12Gouda / Waddinxveen, 17 september 2013

Bij intreding van de meteorologische herfst is de oprit van de A12 bij Gouda / Waddinxveen per direct veranderd in een glijbaan. Dagelijks gaan bij slecht weer meerdere auto’s daar uit de bocht. Ook vandaag was het weer raak, onderaan de afrit raakte een vrouw de macht over haar stuur kwijt en kwam met haar auto in de berm naast de snelweg.

Een gealarmeerde ambulance bleek weinig werk te hebben, niemand bleek gewond. Een berger heeft het voertuig weer op de weg gezet, deze bleek geen schade te hebben waarna de inzittenden hun weg weer konden vervolgen.

Let op: Na de zomermaanden heeft zich een laagje rubber op het asfalt kunnen verzamelen, nu met de regen kan dit voor een spekglad tafereel zorgen. Pas goed op bij het nemen van scherpe bochten en pas de snelheid zo nodig aan.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval A12 (1) Ongeval A12 (2) Ongeval A12 (3)

Cookievoorkeuren wijzigen