Burgemeester Van Reenensingel GDA (1)

Gouda, 14 september 2013

Politie en ambulance werden op zaterdagmiddag opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester Van Reenensingel in Gouda. Het bleek te gaan om een aanrijding tussen drie auto’s.

De bijrijder van de middelste auto raakte dusdanig gewond dat deze naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De achterste auto moest worden weggesleept, maar dit gebeurde nadat deze was weggeduwd om de weg weer vrij te kunnen geven. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

Burgemeester Van Reenensingel GDA (2) Burgemeester Van Reenensingel GDA (3) Burgemeester Van Reenensingel GDA (4) Burgemeester Van Reenensingel GDA (5) Burgemeester Van Reenensingel GDA (6) Burgemeester Van Reenensingel GDA (7) Burgemeester Van Reenensingel GDA (8) Burgemeester Van Reenensingel GDA (9) Burgemeester Van Reenensingel GDA (10) Burgemeester Van Reenensingel GDA (11) Burgemeester Van Reenensingel GDA (12)

Cookievoorkeuren wijzigen