Noordwijk, 10 september 2013

Vanavond werd naar de Golfweg in Noordwijk veel hulpverlening opgeroepen. 3 ambulances, 4 politievoertuigen, 3 brandweerwagens en een traumateam uit Amsterdam kwamen met de auto ter plaatse. Tijdens een feest was een vrouw gewond geraakt.

De brandweer heeft in plaats van het afhijsen de vrouw naar beneden getild op de brancard. Deze is daarna overgedragen aan de ambulancedienst. De Technische Recherche die ter plaatse kwam met twee voertuigen is gelijk een groot onderzoek gestart in samenwerking met de politie. De Adviseur Gevaarlijke Stoffen was ook opgeroepen om te komen. Of deze ter plaatse is gekomen is niet bekend. De vrouw is met brandwonden onder begeleiding van een trauma-arts met spoed vervoerd naar een ziekenhuis in de regio. Later is er een aanhouding verricht, dit gebeurde rond 22:15 uur. Vandaag de dag (11 september 2013) is de 2e betrokkene opgepakt.

Update Politiebericht

Noordwijk – Een 19-jarige vrouw heeft dinsdagavond 10 september brandwonden over haar lichaam opgelopen op een kamer in een hotel aan de Golfweg.

De vrouw was met twee mannen op één kamer en liep brandwonden op toen ze gootsteenontstopper over zich heen kreeg. Zij is met spoed overgebracht naar het LUMC.

Eén van de mannen, van 20 jaar, is ter plaatse aangehouden. Woensdag 11 september is ook een tweede 20-jarige verdachte aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen