Boom omgewaaid (1)Waddinxveen, 10 september 2013

Tijdens de slechte weersomstandigheden kwamen er bij de brandweer nogal wat overlast meldingen binnen van omgevallen bomen, gevaarlijk hangende takken, spandoeken of andere materialen die gevaarlijk hingen of gevallen waren. Zo was het in Waddinxveen ook raak aan de Noordkade. Hier viel een boom om en beschadigde daarbij een busje.

De brandweer kwam ter plaatse ter assistentie. De politie heeft de weg tijdelijk afgesloten. Toen de boom eenmaal geruimd was kon de weg weer open.

Foto’s: Guido van Waas & MarnixBoom omgewaaid (2) Boom omgewaaid (4) Boom omgewaaid (5) Boom omgewaaid (7) Boom omgewaaid (8) Boom omgewaaid (9) Boom omgewaaid (10) Boom omgewaaid (11) Boom omgewaaid (12) Boom omgewaaid (13) Boom omgewaaid (14) Boom omgewaaid (15) Boom omgewaaid (16)

Cookievoorkeuren wijzigen