Mogelijk plofkraak Haastrecht (1)Haastrecht, 8 september 2013

Rond half één in de nacht van zaterdag op zondag ging er bij de Rabobank aan de Kleine Haven in Haastrecht een alarm af. Al snel bleek dat dit waarschijnlijk te maken had met een vloeistof wat over een pinautomaat gegoten was. De politie kwam direct met spoed ter plaatse.

Omdat men niet wist om wat voor vloeistof het hier ging en er rekening werd gehouden met bijvoorbeeld een poging plofkraak, werd de omgeving afgezet. Een specialist kwam ter plaatse waarna vastgesteld kon worden dat het hier om een ongevaarlijk vloeistof ging. Naar alle waarschijnlijkheid is er bier over het apparaat heen gegooid.

De omgeving kon rond half drie weer worden vrijgegeven. Er zal een onderzoek worden gestart om de daders te achterhalen.

Foto’s: Rens de Haan

Mogelijk plofkraak Haastrecht Mogelijk plofkraak Haastrecht (2) Mogelijk plofkraak Haastrecht (3) Mogelijk plofkraak Haastrecht (4) Mogelijk plofkraak Haastrecht (5) Mogelijk plofkraak Haastrecht (6) Mogelijk plofkraak Haastrecht (7) Mogelijk plofkraak Haastrecht (8) Mogelijk plofkraak Haastrecht (9) Mogelijk plofkraak Haastrecht (10) Mogelijk plofkraak Haastrecht (11)

Cookievoorkeuren wijzigen