Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (5)Gouda, 8 september 2013

De brandweer van Gouda is deze morgen met een tankautospuit en een autoladder uitgerukt voor een woningbrand aan de Eendrachtsweg in Gouda. Ter plaatse bleek er een brandje te hebben gewoed in een flatwoning.

Bij de brand kwam lichte rook vrij, brandweermensen zijn met perslucht de woning binnen gegaan en hebben een nacontrole gedaan, blussen bleek niet nodig. Uiteindelijk is ook de hogedrukventilator de woning in gegaan om te ventileren.

Oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Woningbrand Eendrachtsweg Gouda Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (1) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (2) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (3) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (4) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (6) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (7) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (8) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (9) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (10) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (11) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (12) Woningbrand Eendrachtsweg Gouda (13)

Cookievoorkeuren wijzigen