DSC_0724

Nieuwerkerk aan den IJssel, 7 september 2013

Op zaterdagmiddag is er op de A20 richting Gouda bij Nieuwerkerk aan den IJssel HMP 41,6 een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen gebeurd. Dit is niet het eerste ongeval op dit punt, regelmatig gebeuren er op de A20 bij Nieuwerkerk ongevallen.

Bij dit ongeval viel één gewonde. Een toevallig voorbijkomen SIGMA-lid twijfelde geen moment en stopte om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. De bestuurder van de personenauto had last van zijn nek, rug en buik. Nadat hij gestabiliseerd was door het ambulancepersoneel kon hij geplankt worden en richting het Bleuland ziekenhuis in Gouda worden vervoerd. Tijdens het incident waren de vlucht- en de rechterrijstrook afgesloten. De politie doet onderzoek naar het incident.

De voertuigen raakte beide beschadigd. De vrachtwagen kon nog zelfstandig verder rijden maar de personenauto moest worden geborgen. Het incident nam 3 kilometer langzaam rijdend verkeer met zich mee. De weg werd na een uur weer vrijgegeven.

Foto’s: Michael de Man

DSC_0720 DSC_0726 DSC_0729 DSC_0742 DSC_0748 DSC_0754 DSC_0768 DSC_0774 DSC_0782 DSC_0788

 

Cookievoorkeuren wijzigen