Avhterwillenseweg Gouda (15)Gouda, 5 september 2013

Vanochtend vroeg is een vrachtwagen aan het einde van de Achterwillenseweg te Gouda bij de driesprong verzakt geraakt. De aanhanger zakte weg in de sloot en de combinatie schaarde, hierdoor kon de chauffeur geen kant meer op. Het voertuig werd rond 1 uur vanmiddag geborgen door een kraan en een bergingsbedrijf.

De politie heeft de wegen op de driesprong afgesloten voor al het verkeer tot zeker begin van de middag. Ook het asfalt en straatmeubilair heeft schade opgelopen. De vrachtwagen was veel te zwaar om over deze weg te rijden, namelijk voertuigen tot 15 ton, aldus de politie. De chauffeur bleef ongedeerd.

Foto’s: Coen Rietveld Avhterwillenseweg Gouda Avhterwillenseweg Gouda (1) Avhterwillenseweg Gouda (2) Avhterwillenseweg Gouda (3) Avhterwillenseweg Gouda (4) Avhterwillenseweg Gouda (5) Avhterwillenseweg Gouda (6) Avhterwillenseweg Gouda (7) Avhterwillenseweg Gouda (8) Avhterwillenseweg Gouda (9) Avhterwillenseweg Gouda (10) Avhterwillenseweg Gouda (11) Avhterwillenseweg Gouda (12) Avhterwillenseweg Gouda (13) Avhterwillenseweg Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen