Katwijk/Noordwijk, 4 september 2013

Vanmiddag en vanavond zijn er in Katwijk en Noordwijk controles gehouden. In Katwijk ging het voornamelijk om bromfietsers, en in Noordwijk ging het vooral om het autoverkeer.

In Katwijk werden 24 bromfietser gecontroleerd, waarvan 14 een proces verbaal kregen in verband met de snelheid op de rollerbank. Er zijn 3 kentekenbewijzen ingevorderd. Deze controle vond plaats op de Zeeweg, en was van 16:00 uur tot 18:00 uur. Hier zijn geen foto’s van.

In Noordwijk ging het vooral om alcohol, ook werden er brommers gecontroleerd. Er werden in totaal 9 brommers gecontroleerd op de rollerbank. 6 daarvan hebben een proces verbaal gekregen voor de snelheid op de rollerbank, de hoogste snelheid hierbij was 76 km/u. Ook werden er 2 kentekenbewijzen ingevorderd. Van de voertuigen die moesten blazen waren er 5 artikel 8. Dit betreft het rijden onder invloed van een bepaald middel, zoals bijvoorbeeld alcohol. Het hoogst geblazen was 455, de andere 4 bestuurders bliezen 410, 220, 170, en een beginnend bestuurder blies 200. Deze controle vond plaats op de Nieuwe Zeeweg, van 19:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. Hier zijn wel foto’s van.

Foto’s: Menno Plug
Foto Resultaat: Ingezonden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen