Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (3)Zevenhuizen, 4 september 2013

De brandweer van Zevenhuizen vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand aan het Zuideinde. Ter plaatse bleek er een caravan flink in brand te staan. Er werd opgeschaald naar middelbrand in verband met de waterwinning.

De brandweer van Nieuwerkerk aan den IJssel en de OVD Gouwe IJssel kwamen ook ter plaatse. De brand was relatief snel onder controle. De brandweer kon niet meer voorkomen dat er weinig over zou blijven van de camper.

Hoewel de camper op eigen terrein stond, zal de politie toch een strafrechtelijk onderzoek starten. De technische recherche gaat sporenonderzoek doen. Het terrein waar de camper staat is afgezet.

Foto’s: Rens de Haan

Eerste onderstaande foto: Sven Poeze

Foto

Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (1) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (2) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (4) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (5) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (6) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (7) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (8) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (9) Middelbrand Zuideinde Zevenhuizen (10)

Cookievoorkeuren wijzigen