Brand ziekenhuis GDA (1) [1600x1200]

Gouda, 4 september 2013

Vanavond even voor half tien werden de autoladder en tankautospuit van brandweer Gouda en de Officier van Dienst Gouda met spoed opgeroepen voor een automatische brandmelding (OMS) in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda aan de Bleulandweg in Gouda. Al snel bleek er daadwerkelijk brand te zijn en werd er opgeschaald naar middelbrand waarna ook brandweer Reeuwijk werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek enige rookontwikkeling veroorzaakt te zijn door kortsluiting in een waterkoker. Het sein brandmeester kon al snel worden gegeven, aldus de persvoorlichter van brandweer Hollands Midden. De hulpdiensten konden al snel weer terug naar de kazerne. Brandweer Reeuwijk was bijna ter plaatse maar kreeg toen door dat zij niet meer nodig waren waarna zij retour kazerne reden.

Foto’s: Marco van Bemmel, Rens de Haan & Guido van Waas

Brand ziekenhuis GDA (2) [1600x1200] Brand ziekenhuis GDA (3) [1600x1200] Brand ziekenhuis GDA (4) [1600x1200]Middelbrand GHZ Gouda Middelbrand GHZ Gouda (1) Middelbrand GHZ Gouda (2) Middelbrand GHZ Gouda (3)Brand GDA Brand GDA (1)

Cookievoorkeuren wijzigen