Man overleden ReeuwijkReeuwijk, 4 september 2013

De hulpdiensten zijn vanavond massaal naar de Vlietdijk in Reeuwijk gestuurd voor een reanimatie. Onder andere twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een man is tijdens het skeeleren onwel geraakt en in de bosjes terecht gekomen. Voorbijgangers zagen de man liggen en hebben 112 gebeld. Een toevallig passerende brandweerman van het korps Reeuwijk is direct de reanimatie gestart.

Ter plaatse gekomen medische diensten hebben dit overgenomen. Na drie kwartier reanimeren is de reanimatie stop gezet.
De politie heeft de familie van het slachtoffer in kennis gesteld van dit enorme verlies. Ook stelt de politie een onderzoek in om te kijken of het hier gaat om een op natuurlijke wijze ontstane hartaanval of dat er mogelijk een ongeluk aan vooraf is gegaan.

Item later geplaatst in verband met de ernst van de situatie.

112HM wil nabestaanden sterkte wensen met dit verlies.

Foto’s: Rens de Haan Man overleden Reeuwijk (1) Man overleden Reeuwijk (2) Man overleden Reeuwijk (3) Man overleden Reeuwijk (4) Man overleden Reeuwijk (5) Man overleden Reeuwijk (6) Man overleden Reeuwijk (7) Man overleden Reeuwijk (8) Man overleden Reeuwijk (9) Man overleden Reeuwijk (10)

Cookievoorkeuren wijzigen