Schielandweg NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 3 september 2013

Op dinsdagavond is er een ongeval gebeurd op de Schielandweg (N219) in Nieuwerkerk a/d IJssel. Hierbij ging een auto over de kop.

Het ging om een ongeval tussen twee personenauto’s. De bestuurder van de auto welke over de kop vloog is met spoed naar het Sint Franciscus ziekenhuis in Rotterdam. De hele weg werd tussen de Kerklaan en de Burgemeester Van Heugtenlaan afgesloten. De verkeers ongevallen analisten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

De bestuurder van de opel heeft ter plaatse een alcoholtest afgelegd. Het is nog niet bekend of er alcohol in het spel was bij het ongeval. Na het onderzoek werd de weg weer vrijgegeven. Het verkeer moest omrijden via de Hoofdweg.

Politiebericht

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een 63-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdag 3 september rond 21.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Schielandweg.

Een 54-jarig man uit Nieuwerkerk aan den IJssel reed in de richting van de Kerklaan en raakte met de linkervoorzijde van de auto de linkerzijde van een tegemoetkomende auto. Deze auto sloeg hierdoor over de kop. De bestuurder, een 63-jarige plaatsgenoot, wist zelf uit de auto te komen. Hij had onder meer een hoofdwond en werd overgebracht naar het EMC. De andere bestuurder bleef ongedeerd. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol en is aangehouden. Een blaastest gaf een resultaat van 695 ug/l, terwijl de limiet 220 ug/l is voor ervaren bestuurders.

Foto’s: Michael de Man

Schielandweg NAY (2) Schielandweg NAY (3)

 

DSC_0292 DSC_0267

Cookievoorkeuren wijzigen