Ongeval NVPNieuw-Vennep, 2 september 2013

Bij een ongeval op de A4 net voorbij Nieuw-Vennep ter hoogte van het aquaduct zijn maandag in de avondspits drie auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. een van de auto’s is hierbij over de kop geslagen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig gehaald en is voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd. Een gewonde van de andere auto moest wachten op een tweede ambulance om ook vervoerd te worden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden is nog niet bekend. Wel is voor nog veel bestuurders de situatie van de weg niet zo duidelijk omdat er een splitsing zit in het weggedeelte. Veel mensen denken dat dit de afslag is maar aan het einde van de splitsing komen de banen weer bij elkaar.

Alle drie de auto’s zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Het ongeval leide tot een lange file in de richting van Leiden omdat drie van de vier rijstroken waren afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Daniël van Straeten Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5)

Cookievoorkeuren wijzigen