Steekpartij Leiden (3)Leiden, 31 augustus 2013

Politie en ambulance werden vanavond naar het Van der Werfpark in Leiden gestuurd voor ene conflict. Ter plaatse bleek iemand gestoken met een scherp voorwerp, mogelijk een mes. Het slachtoffer werd behandeld en afgevoerd door de ambulancedienst.

De Politie heeft direct het park hermetisch afgesloten, de technische recherche kwam ter plaatse. Direct is er een groot onderzoek gestart in het park.

Meer over dit incident is nog niet bekend, wanneer er een politie persbericht volgt zullen wij deze hier bij voegen.

Excuses voor de af en toe mindere kwaliteit foto’s, dit komt door het donkere gebied en het maximale inzoomen.

Foto’s: Rens de Haan

Steekpartij Leiden Steekpartij Leiden (1) Steekpartij Leiden (2) Steekpartij Leiden (4) Steekpartij Leiden (5) Steekpartij Leiden (6) Steekpartij Leiden (7) Steekpartij Leiden (8) Steekpartij Leiden (9) Steekpartij Leiden (10) Steekpartij Leiden (11) Steekpartij Leiden (12)

Cookievoorkeuren wijzigen