Bilwijkerweg SWK (1)

Stolwijk, 31 augustus 2013

De politie werd deze morgen naar de Bilwijkerweg in Stolwijk gestuurd voor een voertuig te water. Een auto moest plotseling remmen voor tegemoetkomend verkeer maar een bestelbus achter deze auto kon niet op tijd remmen. Een aanrijding was onvermijdelijk en het voorste voertuig belandde in het water.

Omdat in het eerste voertuig ook een baby van 10 maanden oud aanwezig was ten tijde van de aanrijding werd er ook voor de zekerheid een ambulance naar de plaats van het ongeval gestuurd. Nadat de ambulancemedewerkers een grondige controle hadden gedaan bleek de baby ongedeerd.

Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en meegenomen.

De bestuurder van het achterste voertuig is aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag, zijn rijbewijs is ingevorderd. Op het bureau zal zijn verklaring worden afgenomen.

Ten tijde van de berging was de Bilwijkerweg beide kanten op geheel afgesloten.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

Voertuig te water Stolwijk Voertuig te water Stolwijk (1) Voertuig te water Stolwijk (2)

Bilwijkerweg SWK (2) Bilwijkerweg SWK (3) Voertuig te water Stolwijk (3) Voertuig te water Stolwijk (4) Voertuig te water Stolwijk (5) Voertuig te water Stolwijk (6) Voertuig te water Stolwijk (7)

Bilwijkerweg SWK (4) Bilwijkerweg SWK (5) Bilwijkerweg SWK (6) Voertuig te water Stolwijk (9) Voertuig te water Stolwijk (11) Voertuig te water Stolwijk (12) Voertuig te water Stolwijk (13)Bilwijkerweg SWK (7)

En als er zo in de polder toch gewacht moet worden totdat de weg weer vrij is…

Voertuig te water Stolwijk (10)

Cookievoorkeuren wijzigen