Ongeval Scooter Groendijck Waarder (1)Waarder, 31 augustus 2013

De hulpdiensten werden vanavond naar De Groendijck in Waarder gestuurd voor een ongeval met letsel. Ter plaatse bleken twee scooters op elkaar te zijn gebotst. Eén scooter kwam vanaf een erf en de andere reed op het fietspad, toen de eerste scooter het fietspad op wilde draaien ging het mis.

Eén slachtoffer is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere scooterrijder kwam er zonder verwondingen vanaf. De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Scooter Groendijck Waarder Ongeval Scooter Groendijck Waarder (2) Ongeval Scooter Groendijck Waarder (3) Ongeval Scooter Groendijck Waarder (4) Ongeval Scooter Groendijck Waarder (5) Ongeval Scooter Groendijck Waarder (6) Ongeval Scooter Groendijck Waarder (7)

Cookievoorkeuren wijzigen