Oosthoef GDA (1)

Gouda, 31 augustus 2013

Rond 6 uur ’s ochtends werd de Goudse brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Oosthoef. Ter plaatse stond een bouwcontainer in brand.

Na aankomst werd er gelijk een straal hoge druk ingezet en waren de vlammen, die daarvoor uit de container kwamen, al snel niet meer te zien. Eerst werd de hele boel nog afgespoten met water, daarna werd de klus geklaard met schuim. Na enig zoekwerk werd ook de brandkraan achter struikgewas gevonden. Nadat deze ook nog eens was uitgegraven, kon men de watertank weer vullen en daarna terug naar de kazerne.

Een getuige zou gezien hebben dat twee jongens de brand hadden aangestoken en er vandoor gingen op een scooter. De politie had de achtervolging ingezet, maar het is onbekend of de verdachte(n) zijn aangehouden.

Foto’s: Rob de Jong

Oosthoef GDA (2) Oosthoef GDA (3) Oosthoef GDA (4) Oosthoef GDA (5) Oosthoef GDA (6) Oosthoef GDA (7) Oosthoef GDA (8) Oosthoef GDA (9) Oosthoef GDA (10) Oosthoef GDA (11) Oosthoef GDA (12) Oosthoef GDA (13) Oosthoef GDA (14) Oosthoef GDA (15) Oosthoef GDA (16) Oosthoef GDA (17) Oosthoef GDA (18)

Cookievoorkeuren wijzigen