Ongeval NVPNieuw Vennep, 31 augustus 2013

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Hoofdweg in Nieuw Vennep, brandweer, politie en ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook werd de assistentie ingeroepen vanuit Hollands Midden. Korps Roelofarendsveen kwam ter plaatse met hun hulpverleningsvoertuig. Ter plaatse bleek een auto hard op een boom te zijn gebotst.

De bestuurder van de auto bleek bekneld te zitten en is door de brandweer bevrijdt uit zijn voertuig. De man is door de ambulancedienst, onder begeleiding van 3 politie motoren, afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bijrijder raakte gewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De hoofdweg is lange tijd afgesloten geweest. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en zal dus worden onderzocht.

Foto’s: Jan Baaij & Keesjan Haasnoot

Video: Keesjan Haasnoot

Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5) Ongeval NVP (6) Ongeval NVP (7) Ongeval NVP (8)Ongeval HFD

Cookievoorkeuren wijzigen