Ongeval A12 Zevenhuizen (4)Zevenhuizen, 29 augustus 2013

Politie en Rijkswaterstaat werden vanavond naar de A12 bij Zevenhuizen gestuurd voor een ongeval tussen een personenauto en een bestelbus. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in aanraking waarna de bestuurster van de personenauto de macht over het stuur verloor en al tollend over de afrit ging, zij kwam uiteindelijk in de vangrail tot stilstand.

De bestuurder van de bestelbus kon zijn auto netjes aan de kant zetten. De bestelbus had enkel een lichte deuk in de bumper maar de personenauto bleek total loss. Een berger kwam ter plaatse voor de personenauto. Beide bestuurders hebben een alcoholtest gedaan maar er bleek geen alcohol in het spel. Er raakte niemand gewond. Enkel een klein wondje op het been van de bestuurster van de personenauto kon met een verbandtrommel worden afgedaan. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurster ingevorderd, de reden hiervan is bij ons onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A12 Zevenhuizen Ongeval A12 Zevenhuizen (1) Ongeval A12 Zevenhuizen (2) Ongeval A12 Zevenhuizen (3) Ongeval A12 Zevenhuizen (5) Ongeval A12 Zevenhuizen (6) Ongeval A12 Zevenhuizen (7)

Cookievoorkeuren wijzigen