Feestweek Gouderak (3)Gouderak, 29 augustus 2013

De brandweer van Gouderak heeft vanavond paraat gestaan bij een flink kampvuur aan het Middelblok in Gouderak. De afgelopen week is er in Gouderak de zogenoemde ‘Witte tent week’ geweest. Dit houdt in dat er allerlei leuke dingen te doen zijn zoals onder andere spelletjes.

Als afsluiting van de week werden alle goederen die niet meer nodig waren op één stapel gegooid en in brand gestoken. Omdat het hier om een behoorlijk vuur gaat werd de brandweer klaar gezet voor in geval van nood. Ook werd de meldkamer ingelicht en maar goed ook, want menig mens kwam poolshoogte nemen of belde zelfs 112.

Uiteindelijk is alles veilig en zonder problemen verlopen.

Foto’s: Rens de Haan

Feestweek Gouderak Feestweek Gouderak (1) Feestweek Gouderak (2) Feestweek Gouderak (4) Feestweek Gouderak (5)

Cookievoorkeuren wijzigen