Voertuig te water Reewal Reeuwijk (4)Reeuwijk, 29 augustus 2013

Rond middernacht kreeg de politie een melding dat er een voertuig in een slootje aan de Reewal in Reeuwijk lag. Ter plaatse was een man met zijn auto in een bocht rechtdoor gereden waarna hij te water raakte.

De sloot was niet breed en diep waardoor de auto maar voor een klein gedeelte in het water lag. De bestuurder had het voertuig verlaten en is zo’n 2,5 kilometer gaan lopen om vervolgens een woning binnen te gaan. In de woning is de man aangehouden, gezien zijn gemoedstoestand was hij onder invloed van alcohol. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Voertuig te water Reewal Reeuwijk Voertuig te water Reewal Reeuwijk (1) Voertuig te water Reewal Reeuwijk (2)

Voertuig te water Reewal Reeuwijk (3)  Reewal RWK (11) [1600x1200]Voertuig te water Reewal Reeuwijk (5)Reewal RWK (16) [1600x1200]

 

Voertuig te water Reewal Reeuwijk (6)

Cookievoorkeuren wijzigen