Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (9)Moerkapelle, 29 augustus 2013

De politie en ambulancedienst werden deze morgen gealarmeerd voor een steekincident bij Evanty Plantenkwekerij aan de Van Hasseltweg in Moerkapelle. Ter plaatse bleek er minimaal 1 slachtoffer waarvan de verwondingen ernstig leken waarna ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Het slachtoffer is lange tijd behandeld waarna deze met de ambulance werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Een motorrijder van de politie ging als begeleiding met hem mee en reed voorop.

Nadat het slachtoffer was afgevoerd werd ook de verdachte geboeid afgevoerd door de politie, mogelijk dat de verdachte zelf ook gewond is geraakt maar dit is niet helemaal duidelijk.

Nadat alle medische zorg was vertrokken, kon de politie het onderzoek beginnen. Recherche en Technische Recherche kwamen ter plaatse.

Wat de toedracht van de steekpartij is geweest is nog onduidelijk. Wanneer er een persbericht volgt, zal deze hier gepubliceerd worden.

 

Update politiebericht:

Moerkappele – Twee werknemers van een bloemkwekerij aan de Van Hasseltweg kregen het donderdag 29 augustus met elkaar aan de stok. Tijdens de ruzie werd er over en weer gestoken met een mes. Hierbij raakte een 60-jarige man zwaargewond en een 56-jarige man lichtgewond.

Tijdens hun werkzaamheden op de bloemkwekerij ontstond er rond 8.00 uur ruzie tussen beide werknemers. Zij waren aan het werk in de bloemen toen ze ruzie kregen. De 56-jarige man, afkomstig uit Rotterdam, kon na behandeling in het ziekenhuis worden overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij zal worden verhoord. De zwaargewonde 60-jarige man, afkomstig uit Waddinxveen, wordt nog behandeld aan zijn verwondingen maar is buiten levensgevaar. De politie onderzoekt het steekincident.

Foto’s: Rens de Haan

Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (1) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (2) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (3) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (4) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (5) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (6) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (7)Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (13) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (14) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (10) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (11) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (12) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (15) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (16) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (17) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (18) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (19) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (20) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (21) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (22) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (23) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (24) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (25) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (26) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (27) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (28) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (29) Steekpartij Van Hasseltweg Moerkapelle (30)

Cookievoorkeuren wijzigen