Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (5)Waddinxveen, 29 augustus 2013

De brandweer van Waddinxveen en Gouda werden deze middag samen met de politie gealarmeerd voor een woningbrand aan de Johannes Poststraat in Waddinxveen. De brand zou woedde in de keuken van een flatwoning op de eerste etage, mede hierom werd de autoladder van Gouda meegestuurd naar dit incident.

Ter plaatse bleek de brand mee te vallen en was de autoladder van brandweer Gouda niet nodig, deze is dan ook nauwelijks ter plaatse geweest. De brand in de keuken was al vrij snel geblust. Wel heeft de brandweer nog een angstige kat van het balkon afgehaald. Volgens getuige zou het hier gaan om een vlam in de pan. Na ongeveer drie kwartier kon de brandweer weer retour kazerne. Hoe groot de schade is, is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (1) Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (2) Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (3) Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (4)  Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (6) Woningbrand Johannes Postlaan Waddinxveen (7)

Cookievoorkeuren wijzigen