Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (2)Moordrecht, 29 augustus 2013

Halverwege de nacht kwam er bij de brandweer van Moordrecht een melding binnen na een ongeval op de Reigerdreef in kruising met het Land voor Water. De brandweer moest hier de politie assisteren.

Ter plaatse bleek dat een voertuig, vermoedelijk een vrachtwagen, een boompje omver had gereden. Na de aanrijding is het voertuig doorgereden maar het boompje was gesneuveld en lag hinderlijk op straat. De brandweer heeft het boompje omgezaagd en aan de kant gelegd. Nadat de straat even was aangeveegd kon men weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Aanrijding Reigerdreef Moordrecht Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (1) Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (3) Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (4) Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (5) Aanrijding Reigerdreef Moordrecht (6)

Cookievoorkeuren wijzigen