Voertuig te water HLM (13)Hillegom / Zwaanshoek, 28 augustus 2013

Woensdagavond even na acht uur is een busje met zes personen op de Drie Merenweg (N205), nabij de N207 (tussen Nieuw Vennep en de A4) te water geraakt. Het busje is over de kop geslagen en op zijn dak in het water terecht gekomen. In eerste instantie was de melding dat er een voertuig te water was geraakt op de Provincialeweg N207 bij Hillegom, maar dit adres bleek fout, het ging dus om de Drie Merenweg N205 bij Zwaanshoek.

Volgens de aanwezige persvoorlichter zijn alle zes de inzittenden naar een ziekenhuis overgebracht. Er werden uit Hollands Midden en Kennemerland vele hulpvoertuigen naar het ongeval gezonden, waaronder de duikteams van Nieuw Vennep en Hillegom. Het aanwezige ambulancepersoneel werd door een mobiel medisch team uit Amsterdam ondersteund. De inzittenden werden met folie op temperatuur gehouden. De N205 is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Foto’s: Eugene Wittenberg, Toon van der Poel & Jan Baaij

Tekst: Media-info.nl

Voertuig te water HLM Voertuig te water HLM (1) Voertuig te water HLM (2) Voertuig te water HLM (3) Voertuig te water HLM (4) Voertuig te water HLM (5) Voertuig te water HLM (6) Voertuig te water HLM (7) Voertuig te water HLM (8) Voertuig te water HLM (9) Voertuig te water HLM (10) Voertuig te water HLM (11) Voertuig te water HLM (12)  Voertuig te water HLM (14) Voertuig te water HLM (15) Voertuig te water HLM (16)

Onderstaande foto & video ingestuurd door: Keesjan HaasnootOngeval N205

Cookievoorkeuren wijzigen