Pascalstraat RWK (1)

Reeuwijk, 24 augustus 2013

Op zaterdagmiddag is er brand uitgebroken bij een autobedrijf aan de Pascalstraat in Reeuwijk. Bij de brand kwam veel rook vrij en er werd opgeschaald naar grote brand.

Het bleek te gaan om meerdere auto’s die binnen in brand stonden. Desondanks was de brand vrij snel meester. Brandweerlieden hebben ook omliggende panden gecontroleerd, maar hier werd alleen rookoverlast geconstateerd. Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto’s: Johan Boereboom, Manon van der Ende & Pieter Louw

Pascalstraat RWK (2) Pascalstraat RWK (3) Pascalstraat RWK (4) Pascalstraat RWK (5) Pascalstraat RWK (6) Pascalstraat RWK (7) Pascalstraat RWK (8) Pascalstraat RWK (9) Pascalstraat RWK (10) Pascalstraat RWK (11) Pascalstraat RWK (12) Pascalstraat RWK (13) Pascalstraat RWK (14) Pascalstraat RWK (15) Pascalstraat RWK (16) Pascalstraat RWK (17) Pascalstraat RWK (18) Pascalstraat RWK (19) Pascalstraat RWK (20) Pascalstraat RWK (21)

Cookievoorkeuren wijzigen