Noordwijk, 23 augustus 2013

Vanmiddag laat heeft er op de Nieuwe Zeeweg een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto had een fietser over het hoofd gezien, waarna er een aanrijding ontstond. 2 ambulances, een traumahelikopter vanuit Amsterdam en veel politie rukte voor dit ongeluk met spoed uit.

Het meisje was dusdanig gewond dat ze gereanimeerd moest worden. Dit gebeurde met behulp van het MMT personeel. Nadat het meisje gefixeerd was door de ambulancedienst, is deze met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De verkeersdienst heeft minimaal 3 uur onderzoek gedaan naar dit ernstige ongeval. De Nieuwe Zeeweg was tijdens dit lange onderzoek volledig afgesloten. Getuigen die het ongeval hadden zien gebeuren werden ter plaatse gehoord.

Foto’s Menno Plug

In verband met de ernst van de situatie is dit item later geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen