Dotterpl_GDA_01

Gouda, 24 augustus 2013

Even na half 6 vanavond werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Dotterplantsoen te Gouda. Dit bleek aan het Wederikplantsoen te zijn. Op basis van de meldingen werd er meteen opgeschaald naar middelbrand.

Er bleek een schuurtje achter de woning in lichterlaaie te staan. Ook de aangrenzende schuur stond al volop in brand. Buurtbewoners hebben met tuinslangen de naastgelegen schuurtjes nat gehouden om overslaan te voorkomen.  De gearriveerde brandweer wist het vuur snel te doven maar beide schuren waren op dat moment al verloren. De oorzaak van de brand is ons niet bekend maar volgens getuigen was de bewoonster bezig met het bakken van een cake in een oventje in de schuur.

Foto’s en video: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen