Willem de Zwijgerlaan LDN (1)

Leiden, 22 augustus 2013

Donderdagochtend is er een ongeval gebeurd op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Een vrachtwagen ramde een paal met bewegwijzering en verkeerslichten op de kruising met de Sumatrastraat.

Vermoedelijk is de chauffeur onwel geworden achter het stuur. Hij is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. In de loop van de ochtend ontstond verkeershinder om het portaal te repareren cq. te verwijderen.

Foto’s: Toon van der Poel

Willem de Zwijgerlaan LDN (2) Willem de Zwijgerlaan LDN (3) Willem de Zwijgerlaan LDN (4) Willem de Zwijgerlaan LDN (5) Willem de Zwijgerlaan LDN (6) Willem de Zwijgerlaan LDN (7) Willem de Zwijgerlaan LDN (8) Willem de Zwijgerlaan LDN (9) Willem de Zwijgerlaan LDN (10) Willem de Zwijgerlaan LDN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen