Noordwijk, 20 augustus 2013

Vanmiddag werden de hulpdiensten massaal gestuurd naar de Duindamseslag in Noordwijk, hier is een toerist gered van de verdrinkingsdood.

2 ambulances, een traumahelikopter ingevlogen vanuit Amsterdam, de reddingsbrigade en vele politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. De hulpdiensten zijn nadat de Duitse toerist was gered gelijk begonnen met het reanimeren. De traumahelikopter verleende hierbij assistentie. Hierna is het slachtoffer op de brancard gelegd waarna deze naar de ambulance is gebracht. Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts, en met politiebegeleiding naar een ziekenhuis in de regio gebracht. Hierna konden alle hulpdiensten retour. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis gegaan om de arts op te halen. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen