Waddinxveen, 19 augustus 2013

Aan het einde van de maandagmiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Henegouwerweg – N207 HMP 23,0 voor een ongeval.

Een auto welke vanuit Waddinxveen richting Gouda reed was door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar frontaal op een tegenligger. Eén slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee voertuigen liepen flinke schade op en zijn door een berger opgehaald. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. De N207 was ten tijde van het ongeval tussen de Hefbrug en de Coenecoopbrug afgesloten voor het verkeer wat voor veel vertraging zorgde omdat de N11 afgesloten is wegens werkzaamheden.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen