Katwijk, 16 augustus 2013

De Katwijkse brandweer werd vanavond opgeroepen voor een dier in problemen. Zij kwamen met gepaste spoed ter plaatse.

Voorafgaand op de brandweer melding bleek er al veel gebeurd te zijn. De dierenambulance was al ter plaatse en heeft in samenwerking met de fotografen die daar ter plaatse waren het jonge zwaantje naar de goede plek gevoerd. Toen het de dierenambulance en fotografen gelukt was het jonge zwaantje naar de goede plek te voeren, is het diertje uit het water gehaald met een net. De medewerker van de dierenambulance heeft het visdraad van het diertje verwijderd, waarna deze weer verder kon in de groep. De brandweer kwam exact ter plaatse toen het diertje net weer bevrijd was. Deze konden dus ook met onverrichte zaken retour.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen