Vermiste Vrouw OGT (1)

Oegstgeest, 15 augustus 2013

Een vrouw die sinds woensdagavond werd vermist vanuit zorgcentrum Hofwijck in Oegstgeest, is op donderdag teruggevonden in een tuin aan de overkant van de straat.

De politie was al een zoekactie gestart, maar werd door een vrouw gewaarschuwd dat zij iemand in een tuin had zien liggen. De vrouw was de vorige avond rond 20.00 uur weggegaan, is volgens eigen zeggen gevallen en kon niet meer overeind komen waardoor ze uiteindelijk de hele nacht daar heeft gelegen. Ze had een hoofdwond en klaagde dat ze op meerdere plekken pijn had en is meegenomen door de ambulancedienst. De bewoners van het huis waar de tuin bij hoort hadden niks gemerkt totdat er ineens wel erg veel mensen in de tuin stonden.

Foto’s: Toon van der Poel

Vermiste Vrouw OGT (2) Vermiste Vrouw OGT (3) Vermiste Vrouw OGT (4) Vermiste Vrouw OGT (5) Vermiste Vrouw OGT (6) Vermiste Vrouw OGT (7)

Cookievoorkeuren wijzigen