Controles Gouda (7)Gouda, 12 augustus 2013

De politie hield vanavond opnieuw een controle in Gouda. Ditmaal was het op de Goudse Poort. Langsrijdend verkeerd werd gecontroleerd op alcohol en ondertussen werd het kenteken gescreend door het ANPR systeem.

Niemand bleek alcohol gedronken te hebben en op de kentekens waren ook geen gekke dingen te zien. Wel vluchtte er een auto even voor het einde van de controle. De auto kon even verderop tot stoppen gedwongen worden waarna de inzittenden werden gecontroleerd. Of hierbij nog iets is gevonden is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Controles Gouda (11) Controles Gouda Controles Gouda (1) Controles Gouda (2) Controles Gouda (3) Controles Gouda (4) Controles Gouda (5) Controles Gouda (6) Controles Gouda (8) Controles Gouda (9) Controles Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen