Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (1)

Alphen aan den Rijn, 11 augustus 2013

De brandweer van Alphen aan den Rijn werd vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Hofzichtstraat in die plaats. Ter plaatse sloegen aan alle kanten de vlammen uit het voertuig waarna er voor de brandweer alleen nog het afschermen van andere auto’s en uitbreiding voorkomen overbleef.

Al vrij snel had de brandweer de brand onder controle. Het voertuig brandde geheel uit. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (1) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (2) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (3) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (4) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (5) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (6) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (7) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (8) Voertuigbrand Hofzichtstraat Alphen aan den Rijn (9)

Cookievoorkeuren wijzigen