Noordwijk, 10 augustus 2013

Vanmiddag word de brandweer met een ladderwagen en een tankautospuit gestuurd naar de van de Mortelstraat in verband met een dier in problemen. Er bleek een dier in de boom vast te zitten.

Toen de brandweer aankwam betrof het een kat die in een boom was geklommen. Deze boom stond bij een begraafplaats in Noordwijk, waardoor het voor de brandweer lastig was om met een ladder bij de boom te komen. Uiteindelijk kon de ladder worden neergezet en kon een brandweerman naar boven om de kat te pakken. Eenmaal boven aangekomen had de kat helemaal nog geen zin om naar beneden te komen, en liep dus een stukje naar boven. De kat, genaamd ´´Koe´´ werd gelokt met snoepjes, maar helaas bleek dit een mislukte poging. De brandweer heeft de kat niet uit de boom kunnen krijgen. De brandweer is hierop retour gegaan.

Foto´s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen