Ongeval Roerdompstraat GDA (5)Gouda, 10 augustus 2013

Politie, ambulance en traumahelikopter werden vanavond naar de Roerdompstraat in Gouda gestuurd voor een medische noodsituatie. Ter plaatse bleek bij het barbecueën een steekvlam uit de BBQ te zijn gekomen waarna twee personen hierdoor getroffen werden, aldus buurtbewoners.

De ambulancedienst heeft de slachtoffers gestabiliseerd waarna deze ongeveer een half uur later werden afgevoerd per ambulance. De vier motorrijders van de politie die klaar stonden voor een eventueel spoedtransport waren uiteindelijk niet nodig. Ook de lifeliner mocht retour Rotterdam Airport voor zij de landing kon inzetten.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Roerdompstraat GDA Ongeval Roerdompstraat GDA (1) Ongeval Roerdompstraat GDA (2) Ongeval Roerdompstraat GDA (3) Ongeval Roerdompstraat GDA (4) Ongeval Roerdompstraat GDA (6) Ongeval Roerdompstraat GDA (7) Ongeval Roerdompstraat GDA (8) Ongeval Roerdompstraat GDA (9) Ongeval Roerdompstraat GDA (10) Ongeval Roerdompstraat GDA (11)

Cookievoorkeuren wijzigen