Ruzie Componistenlaan GoudaGouda, 9 augustus 2013

Politie en ambulance werden vanavond naar de Wilhelmina van Pruisenlaan gestuurd voor een medische noodsituatie. Ter plaatse moest er wat gezocht worden naar het juiste adres maar dit bleek al snel de Componistenlaan te zijn.

Volgens omstanders had er in een woning een flinke ruzie plaats gevonden. Toen de politie eenmaal ter plaatse was, besloot deze met schilden de woning te betreden. Toen de ruzie eenmaal gesust was konden ook de ambulancemedewerkers naar binnen. Uiteindelijk bleek er niemand afgevoerd te worden naar het ziekenhuis. Wel werd door de politie een persoon meegenomen.

Wat er precies in de woning heeft afgespeeld is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan Ruzie Componistenlaan Gouda (1) Ruzie Componistenlaan Gouda (2) Ruzie Componistenlaan Gouda (3) Ruzie Componistenlaan Gouda (4) Ruzie Componistenlaan Gouda (5) Ruzie Componistenlaan Gouda (6)

Cookievoorkeuren wijzigen