Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44Abbenes, 8 augustus 2013

Bij een aanrijding op de A44 ter hoogte van Abbenes zijn donderdagavond drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond zeven uur toen drie wagens op elkaar botste. Diverse ambulances en de brandweer werden gealarmeerd om te assisteren bij de aanrijding.

Na de eerste medische zorg zijn drie slachtoffers door de diverse ambulances vervoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de hele A44 afgesloten.

De inzittenden uit de eerste wagen liepen geen letsel op en konden op eigen kracht de rit naar België vervolgen. De twee overige wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout (112 Meerlanden) Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44 Abbenes: Drie gewonden bij ongeval op A44

 

Cookievoorkeuren wijzigen