Overval Moordrecht (6)Moordrecht, 6 augustus 2013

Moordrecht – Een boekwinkel aan het Kerkplein in Moordrecht werd dinsdag 6 augustus aan het eind van de middag overvallen. De dader is nog voortvluchtig. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 17.15 uur kwam een man de boekwinkel binnen, die vervolgens een medewerkster van de winkel met een wapen bedreigde. Hierna verliet hij de winkel met onbekende buit en rende via de Vissersteeg richting de Dorpsstraat. De medewerkster van de boekwinkel waarschuwde hierop de politie. De politie was kort daarop ter plaatse, maar de man werd niet meer in de omgeving aangetroffen. De medewerkster van de winkel bleef ongedeerd.

Signalement

Van de man is het volgende signalement beschikbaar:
– licht getint uiterlijk
– 40 – 45 jaar
– 1.75 m
– tenger postuur
– spijkerbroek
– zwarte trui met capuchon en witte letters
– zwarte zonnebril
– droeg een zwarte doek (bandana) op/rond zijn hoofd

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval? Of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de recherche van team Zuidplas via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

Tekst: Politie
Foto’s: Robert van der Slikke

Overval Moordrecht Overval Moordrecht (1) Overval Moordrecht (2) Overval Moordrecht (3) Overval Moordrecht (4) Overval Moordrecht (5)

 

Cookievoorkeuren wijzigen