Schuurbrand Gouda (1)Gouda, 3 augustus 2013

De brandweer van Gouda werd omstreeks half twee vrijdag op zaterdagnacht gealarmeerd voor een schuurbrand aan het Wilgepad. Ter plaatse stond de schuur al volledig in brand.

Direct werd het blussen ingezet waarmee overslag naar andere panden kon worden voorkomen. Dat alles in de schuur verwoest werd door de brand kon niet meer door de brandweer worden tegengehouden. Na ongeveer een half uur blussen was de brand nagenoeg helemaal uit. Wel werden restanten van het dak nog gesloopt en spullen, zoals een brommer, fietsen en planken uit de schuur gehaald.

De politie zal zich bezig houden met de oorzaak van de brand.

Foto’s: Rens de Haan

Schuurbrand Gouda Schuurbrand Gouda (2) Schuurbrand Gouda (3) Schuurbrand Gouda (4) Schuurbrand Gouda (5) Schuurbrand Gouda (6) Schuurbrand Gouda (7) Schuurbrand Gouda (8) Schuurbrand Gouda (9) Schuurbrand Gouda (10) Schuurbrand Gouda (11) Schuurbrand Gouda (12) Schuurbrand Gouda (13) Schuurbrand Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen