Aanhoudingen Gouda (6)Gouda, 1 augustus 2013

Vanavond kreeg een voertuig op de Oudebrugweg in kruising met de Gouderaksedijk een stopteken van de politie. Waarom dit was is onbekend maar de bestuurder van het voertuig werd in ieder geval aangehouden. Zijn bijrijder werd niet aangehouden.

Na de aanhouding wilde de politie het voertuig in beslag nemen alleen hier was de bijrijder het niet mee eens en bleef vervelend doen. Na herhaaldelijk vragen van de politie vertrok de man na verloop van tijd maar even verderop begon de man de agenten te beledigen met ziektes. Hierop besloten de agenten de man aan te houden voor belediging van een ambtenaar in functie.

De man is evenals zijn maatje afgevoerd naar het politiebureau. Ook de auto werd alsnog in beslag genomen en afgevoerd.

Foto’s: Rens de Haan

Aanhoudingen Gouda Aanhoudingen Gouda (1) Aanhoudingen Gouda (2) Aanhoudingen Gouda (3) Aanhoudingen Gouda (4) Aanhoudingen Gouda (5)  Aanhoudingen Gouda (7) Aanhoudingen Gouda (8) Aanhoudingen Gouda (9) Aanhoudingen Gouda (10) Aanhoudingen Gouda (11) Aanhoudingen Gouda (12) Aanhoudingen Gouda (13) Aanhoudingen Gouda (14) Aanhoudingen Gouda (15) Aanhoudingen Gouda (16)

Cookievoorkeuren wijzigen