Schuurbrand LDN (5)Leiden, 2 augustus 2013

Zoals eerder vermeld was de brandweer nog bezig op de Pieter Bothstraat met de tweede merkwaardige autobrand toen er weer een melding binnen kwam. Op loopafstand van de autobrand zou een buitenbrand woedden. De brandweer ging met spoed ter plaatse. Eenmaal ter plaatse waren de vlammen al naar binnen geslagen en stond het clubhuis in brand.

De brandweer heeft alles op alles gezet om te redden van er te redden viel maar het clubhuis is zwaar beschadigd door de brand. De politie zal in de loop van de dag met de technische recherche een onderzoek starten. Het is op zijn minst vreemd te noemen dat twee auto’s binnen 24 uur op de zelfde plaats uitbrandden en een clubhuis nog geen 2 kilometer verderop.

Mocht u tips hebben over de branden, neem dan contact op met de politie in Leiden op: 0900-8844

Foto’s: Toon van der PoelSchuurbrand LDN (1) Schuurbrand LDN (2) Schuurbrand LDN (3)

Cookievoorkeuren wijzigen