Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (6)Gouda, 30 juli 2013

De politie en ambulancedienst werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel. Even voorbij het kruispunt met de Clematislaan zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen bij het passeren.
De bestuurder van de auto die richting de Clematislaan reed verklaarde dat hij na een lekke band een puntige steen raakte waarna hij de macht over het stuur verloor en op de verkeerde rijbaan terecht kwam. De betreffende stenen zitten in de bochten naast het asfalt. Na de botsing kwamen de voertuigen een behoorlijk eind uit elkaar tot stilstand. De ambulancedienst heeft wel iemand nagekeken in de ambulance maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse voor de betrokken voertuigen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (1) Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (2) Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (3) Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (4) Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (5)  Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (7) Ongeval Burgemeester van Reenensingel GDA (8)

Cookievoorkeuren wijzigen